Jakriborg 10 Anmeld indhold Skrevet May 16, 2014 http://www.skanskan.se/article/20140515/SJOBO/140519656/1007/-/ica-handlare-slutar--salja-danskt-griskott- Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
skallstorp 11 Anmeld indhold Besvaret May 16, 2014 http://www.skanskan.se/article/20140515/SJOBO/140519656/1007/-/ica-handlare-slutar--salja-danskt-griskott- Han er så langt fra den første! Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
Menace 10 Anmeld indhold Besvaret May 16, 2014 Det er også på tide... bare det at de danske myndigheder, gør alt for at skjule hvor mange der er blevet smittet og hvilke gruppe (forbrugere) der er døde af indtag af svinekød, der indeholder mrsa-bakterier (ca. 80% af alt konventionelt dansk svinekød) burde stoppe alt svineproduktion i dk. Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
larscph 18 Anmeld indhold Besvaret May 17, 2014 Menace -> kan du underbygge dine påstande med saglige kilder? Specielt omkring smittede og døde efter at have spist dansk svinekød.... Det lyder foruroligende - men det undrer mig alligevel hvis man skjuler reelle dødsårsager i Danmark?! Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
Menace 10 Anmeld indhold Besvaret May 17, 2014 http://ing.dk/artikel/tre-doede-af-svinebakterie-ingen-af-dem-havde-vaeret-i-en-stald-168356 Du kan læse "den anden side" her: http://www.aabenhedstinget.dk/ http://www.aabenhedstinget.dk/markant-underkendelse-af-fodevareministeriet-i-klagesag-om-de-hemmelige-mrsa-inficerede-svinefarme/ Man skjuler ikke reel hvor mange der er døde, man skjuler at de kun er folk der har direkte kontakt med grise (arbejder på grisefarme) der bliver inficeret. Dem som er døde, har ingen direkte kontakt haft, så man kan nu kun gisne om at de er blevet smittet pga. dårlig køkken-hygiejne eller ved kontakt med et andet menneske, der har haft kontakt med direkte smittekilder (f.eks hvis man spiser på samme restaurant som en der er smittet og har taget fra f.eks samme buffet...) Det åbner jo op for helt nye isolations-metoder ift. at folk der arbejder med svin, skal isoleres i x antal dage før de må begive sig ud i den virkelige verden Samt at svineproduktioner skal have en afgrænset isolations-zone, hvor ingen i f.eks 2 km omkreds må bo. Det er dog et problem at dødsfald der er hændt i 2012, først kommer op til overfladen, når overlæger og journalister, bliver nødt til at bryde loven, ved at offentliggøre oplysninger, som åbenbart ikke må komme frem... og bagefter bliver sagsøgt for at gøre dette, i stedet for at de danske myndigheder sætter kraftigt ind mod MRSA, sæter de ind mod dem som afsløre, at de ikke gør nok imod MRSA. Reelt kan man jo bare følge svensk eksempel - indtil da burde dansk svineexport forbydes og vi burde få et kvalitetsstempel på vores kød, i stedet for et dødningehoved!!! ,-) Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
ronny85 10 Anmeld indhold Besvaret May 17, 2014 Så programmet på Tv2 igår, det er kun pga. Danskerne kupiere(stavefejl) halen. Derfor var the MAIN reason, at ham den svenske bondemand boykottede det! Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
larscph 18 Anmeld indhold Besvaret May 18, 2014 Tak... :) Og det var så pænt ubehagelig læsning :-/ Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites