Jump to content
sup3rior

ØresundsLAN Oktober 2011

Recommended Posts

Skriv Jer på her i denne tråd hvis I vil være med - alle der har tilmeldt sig er velkomne. Dog kan det blive nødvendigt at lukke for flere tilmeldinger, hvis vi bliver flere end der kan være (praktisk gøgl ved flere end 12, ultimativt max= 20). Først til Mølle princippet gælder. Tid: Lørdag d. 8. Oktober 2011 fra klokken 11.30 til ud på natten. Det er naturligvis tilladt kun at være der noget af tiden. Sted: Västra Hamnen nær Scaniabadet (PM til Bananas hvis du ikke har været med før og skal bruge adressen) Parkering: Det er muligt midlertidigt at læsse af foran indgangen. Derefter er den nærmeste p-plads Scaniabadets parkering, som styres af p-malmø. 70 kr. for et døgns parkering. Bekræftede deltagere: Bananas Sup3rior Dannemare Menace DABP Mickii Lolliken Hamashu Kommer måske: Mad: Der er vedtaget madplan på forslag fra Menace. Se menuen i tråden. Afregning foregår direkte med Menace. Praktiske detaljer: Strømstik: her er svensk standard, og ikke dansk! Danske 3-bens stik går ikke ind i kontakterne. Medbring PC/bærbar/skærm + nødvendige strømkabler + en stikdåse + mindst 1 netværkskabel (her også WLAN men...) Drikkevarer: Medbring selv eller sats på at købe i nærmeste kiosk (100m) eller ICA Maxi (800m, åbent 8-22) Spil: StarCraft 2, Left 4 Dead 2, COD4, Serious Sam med videre. Forslag postes i tråden. Switch: Undertegnede har doneret en 8 ports gigabit switch til arrangementet som vil forefindes ved bord 1. Hvis nogen har en til bord 2 er det super, ellers må kablerne rende ud i krydsfeltet som sidst.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

hmmm.... mht. mad tænkte jeg på svinekæber som protein? Det er jo ved at være lidt koldt, det er gourmet-efterårsmad og prisen på udskæringen er faktisk rigtigt god når man tænker på det er det bedste stykke på en gris uden sammenligning (PUNKTUM :) ) Rødvinsbraiseret svinekæber med stegte pebermarineret gulerødder evt. med noget rustisk kartoffelmos (altså groft) eller halve ovnbagte kartofler Sovsen vil så være resten af braiseringen som bliver reduceret, tilsat lidt kærlighed. Tror en pris på en flad 50 DKK vil være rigeligt, men det skal bestilles da man næsten kun kan få udskæringen ved bestilling hos en slagter.... Der var også snak sidst om noget indisk.... en ok ret kan være pindi chana masala som er vegetarisk (men masser af protein i) En stærk karryret med kikærter, kartofler serveret med ris og brød til. Kan evt. laves med noget yoghurtmarineret ovnbagt kylling, hvis man ønsker kød Jeg er selvfølgelig frisk på alle forslag hvis det skal være inhouse mad, men vi kan også købe udefra.....

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
[...]Switch: Undertegnede har doneret en 8 ports gigabit switch til arrangementet som vil forefindes ved bord 1. Hvis nogen har en til bord 2 er det super[...]
Har en HP ProCurve 1800-8G switch (8-port gigabit) et eller andet sted (hvis jeg kan finde den). Den lider af lidt dårlig forbindelse i strømstikket, men virker fint så længe man ikke roder med strømledning/-stik :) Hvis i kommer til at mangle, kan i låne den.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Blizzard åbnede for FF (Friends&Family) betatesten for et par uger siden. Forhåbentligt bliver betatesten snart udvidet til også at omfatte andre end blot FF'ere. Det bliver stadig 'by invitation only', men man kan jo have lov at håbe. :)
Diablos pillene var sgu ok tilbage i tiden - hvornår var de egentlig fra?? De ligger langt langt tilbage i min hukommelse Det kommende spil jeg ser mest frem mod er Star Wars - The Old Republic. Det er ganske vist en MMO, men det ser knageme godt ud: jedi-consular Eternity-vault-developer-walkthrough

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
:D og trådens emne må også hellere tilrettes... ;)
I er så smarte ;) :D
Har en HP ProCurve 1800-8G switch (8-port gigabit) et eller andet sted (hvis jeg kan finde den). Den lider af lidt dårlig forbindelse i strømstikket' date=' men virker fint så længe man ikke roder med strømledning/-stik :) Hvis i kommer til at mangle, kan i låne den.[/quote'] Det er noteret skulle det blive nødvendigt :) Du er skrevet på :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

En braisering er at koge lang tid ved svag varme..... Hvis du kan lide rødvinssauce (og ikke en gennemtrængende smag) så er rødvin perfekt ellers er der kun en sød ale (overgæret øl, gerne mørk og lidt sød, for dem der ikke lige kender en ale...) der kan gøre det, der skal nemlig være alkohol i .-) (og små grå tror jeg ikke egner sig så meget til det....) Der vil også komme diverse grøntsager der lige passer mht. årstid/pris som bliver blendet ind i saucen så det er ikke kun rødvin/ale og så kommer umami smagen jo fra kæberne :-) Men vi kan sagtens lave det med ale istedet, det er også godt, men rødvin er bedre.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
En braisering er at koge lang tid ved svag varme..... Hvis du kan lide rødvinssauce (og ikke en gennemtrængende smag) så er rødvin perfekt ellers er der kun en sød ale (overgæret øl, gerne mørk og lidt sød, for dem der ikke lige kender en ale...) der kan gøre det, der skal nemlig være alkohol i .-) (og små grå tror jeg ikke egner sig så meget til det....) Der vil også komme diverse grøntsager der lige passer mht. årstid/pris som bliver blendet ind i saucen så det er ikke kun rødvin/ale og så kommer umami smagen jo fra kæberne :-) Men vi kan sagtens lave det med ale istedet, det er også godt, men rødvin er bedre.
Hvis rødvinen ikke er gennemtrængende i smagen kan det sagtens glide ned, er nok bare skræmt af de steder hvor det smager mere af rødvin end kød :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Kommer jo an på tilmeldingerne... men vi kan faktisk også godt lave 2 forskellige' date=' en med rødvin og en med ale, hvis det er helt galt med rødvin :-)[/quote'] Ingen grund til at lave forskellige portioner hvis resten af flokken er OK med det :) Skulle kødet vise sig ikke at falde i min smag ryger jeg bare på kartoflerne istedet :P

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Jeg synes at "Rødvinsbraiseret svinekæber med stegte pebermarineret gulerødder evt. med noget rustisk kartoffelmos (altså groft)" lyder rigtig godt!
Ditto her! :) Og jeg holder i vanlig stil på, at de mest involverede kokke ikke skal betale.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

DABP og Mickii mangler lige at svare om de vil med på mad før jeg bestiller kød :-) Hvad er stemningen mest for, halve ovnbagte kartofler eller mos? Det skal tilføjes at det er lettest at lave de ovnbagte kartofler :-) Og hvis i insistere at betale min del (og bananas da han lægger strøm/hus til) så ryger retten op på 60 danske kroner..... (mest fordi kiloprisen på svinekæber er det dyreste på en gris: http://www.slagter-lund.dk/Ferskt-koed/Flaeskekoed/Svinekaeber.html )

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Tilføj...