Menace 10 Anmeld indhold Skrevet September 27, 2010 Heps Jeg sidder og leder, med meget lidt succes, efter et kødudskæringsdiagram ligesom denne på dansk: http://plystromle.com/gaarden/?p=124 eller engelsk: http://www.mealsforyou.com/cgi-bin/customize?meatcutsTOC.html Den jeg leder efter skal selvfølgelig være svensk, så jeg kan sammenligne med danske/engelske ord Skal bruges til sousvide, hvilket er en af mine hobbyer (udover øl-brygning og texturas) ;-) Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
larsk 14 Anmeld indhold Besvaret September 27, 2010 Hvad med http://www.svenskkottinformation.se/styckning/ hr. Blumenthal Og http://www.svenskkottinformation.se/styckningsscheman/87/ Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
Menace 10 Anmeld indhold Besvaret September 27, 2010 aHA... sku perfekt Lars ;-) Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
Frakkel 10 Anmeld indhold Besvaret September 27, 2010 ' date=' hvilket er en af mine hobbyer (udover øl-brygning og texturas) ;-)[/quote'] Jeg har også brygget en del. Så hvis du mangler en bryggermakker siger du bare til! Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
Menace 10 Anmeld indhold Besvaret September 28, 2010 Frakkel - lyder sku som en god ide... også sjovere at smager efterfølgende ;-) Jeg er dog kun lige blevet færdig med mit 3 bryg, så er næsten jomfru :-) Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
Frakkel 10 Anmeld indhold Besvaret September 28, 2010 Frakkel - lyder sku som en god ide... også sjovere at smager efterfølgende ;-) Jeg er dog kun lige blevet færdig med mit 3 bryg, så er næsten jomfru :-) Du siger bare til næste gang! Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
Søren&Eva 10 Anmeld indhold Besvaret February 6, 2011 Jeg er også frisk på at brygge noget øl... Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
Jette 10 Anmeld indhold Besvaret February 13, 2011 Er der et sted her i nærheden hvor I køber råvarerne til ølbrygningen? Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
Menace 10 Anmeld indhold Besvaret February 14, 2011 Når jeg brygger bruger jeg maltbazaren.dk Jeg startede med at købe et begyndersæt: http://www.maltbazaren.dk/shop/begyndersaet-favorit-1398p.html Og så tilføjede et par ting. F.eks en stor suppegryde til at mæske i - jeg er dog blevet klogere og hvis jeg skulle starte forfra, vil jeg nok invistere i en 29 L elgryde med det samme en kobber-chiller Og så har jeg købt nogen festfade, de første 2 gange bryggede jeg i 50 cl flasker, men det tager for lang tid for min smag, at stå og rengøre disse. En flaske tager lige så lang tid, for mig, at rengøre som et festfad. 3 festfade erstatter 30 flasker og ca. 1 time i rengøring. men........ brygger ikke særligt tit for tiden da jeg er faldet over interessen i lidt mere speciel madlavning med texturas og sosa Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites