RS6 10 Anmeld indhold Besvaret February 8, 2010 Dyrlæger...? Jeg har en veninde der er dyrlæge. Hun arbejder på levnedmiddel kontrollen i Sverige. Og der er de sure. Der er nemlig ikke samme kontrol på kød fra Dk til S' date=' som der er fra andre lande til S. Og da DK ikke har samme krav til kød som S kan der komme noget til S af dårligere kvalitet. Så...[/quote'] Det største problem sverige har med dansk kød er at det er billigere den det svenske!! Det er det fordi de danske landmænd har fulgt med udviklingen, og eksportere på et verdensmakred hvor priserne altid er presset... Danmark er et af de eneste lande der allerede overholder de kommende regler for løsgående søer (næsten der mangler 5%), som bliver effektueret i 2013, langt foran de svenske producenter.... I tyskland bliver der den dag i dag bygget stalde efter de "gamle regler" kun 3 år før de nyr regler træder i kraft, tror i de river deres nye stalde ned om 3 år, nej vel. Husk det næste gang i får en Winer....på en tysk motorvejs cafeterie. Dansk kød er eksporteret til 130 lande i hele verden, hvor eksportere Sverige til? Danmark har hvad der kaldes selvkontrol på slagterierne, hvor det er dyrlæger der står på slagteriet der er lønnet af de danske landmænd. Det er det der er en "torn i øjet" på de svenske veterinærer, det skal lige nævnes at de danske veterinærer er kontrolleret af fødevarestyrelsen, og der er aldrig fundet problemer med den kontrol de udfører på de danske slagterier. Grunden til at det er landmændene der betaler for disse dyrlæger er fordi staten ikke vil betale! Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites