EBL 11 Anmeld indhold Skrevet April 5, 2009 Jeg overvejer at købe mig en gasgrill. Jeg ved ikke så meget om det, så lidt rådgivning om hvilke mærker der er de bedste er meget velkommen. Jeg har kigget på http://webergrill.se/ (for hvem kender ikke Weber), men det behøver absolut ikke lige at være det mærke, specielt ikke fordi det på hjemmesiden ser ud til at de slet ikke forhandler dem i Sverige ?!? Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
Gio 23 Anmeld indhold Besvaret April 5, 2009 Jeg har kigget på http://webergrill.se/ (for hvem kender ikke Weber)' date= men det behøver absolut ikke lige at være det mærke, specielt ikke fordi det på hjemmesiden ser ud til at de slet ikke forhandler dem i Sverige ?!?Weber?...well, jeg købte min i Bauhaus, Löddeköpinge for et par dage siden - og hele den ene ende af varehuset var nærmest fyldt op med grill'n'accessories. Alt fra den billigste engangs-grill til rene 18-wheel Batman-modeller (så store er de næsten - helt sindssygt!) Jeg købte dog kul-grill - så kan ikke hjælpe dig med gas. Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
Don A 10 Anmeld indhold Besvaret April 5, 2009 Weber... Hvad blev der af den godt gamle, halve olietønne:) Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
BS 4 Anmeld indhold Besvaret April 5, 2009 Jeg overvejer at købe mig en gasgrill. Jeg ved ikke så meget om det, så lidt rådgivning om hvilke mærker der er de bedste er meget velkommen. Jeg har kigget på http://webergrill.se/ (for hvem kender ikke Weber), men det behøver absolut ikke lige at være det mærke, specielt ikke fordi det på hjemmesiden ser ud til at de slet ikke forhandler dem i Sverige ?!? Hvorfor egentlig gas? Gas grille sætter ofte en kedelig smag i maden fremfor med kul. Har ingen erfaring med en rigtig gas grill. Min weber har dog gasstarter men tilberedningen er over rigtige kul. Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
credde 0 Anmeld indhold Besvaret April 5, 2009 Hvorfor egentlig gas? Gas grille sætter ofte en kedelig smag i maden fremfor med kul. Jeg synes altså ikke gas-grill's er så forfærdelige som du skriver, synes mange gange de giver et mindst ligeså godt resultat som en kul-grill. Men for at vende tilbage til det første spørgsmål. I lejligheder er det som regel ikke tilladt at benytte en kul grill men derimod er gas grill og el-grill som regel tilladt i stedet! Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
Lynge 10 Anmeld indhold Besvaret April 5, 2009 Ja vi må heller ikke bruge kul for det er af miljø hensyn. Blokken 200 meter væk må godt - foreningen bestemmer. Jeg har fået anbefalet Lantmann - eller hvad den nu hedder Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
EBL 11 Anmeld indhold Besvaret April 5, 2009 Hvorfor egentlig gas? Primært for sundhedens skyld og så for nemhedens skyld ifbm påfyldning, optænding og rengøring, og så undgår man jo også svineriet. Jeg har ladet mig fortælle at en 'smoker' fyldt med træflis giver den samme røgede smag som man ellers kommer til at mangle i forhold til en kulgril, og så er der vist kun fordeletilbage. Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
Thomas 10 Anmeld indhold Besvaret April 5, 2009 Hvorfor egentlig gas? Gas grille sætter ofte en kedelig smag i maden fremfor med kul. Har ingen erfaring med en rigtig gas grill. Min weber har dog gasstarter men tilberedningen er over rigtige kul. Har jeg sku aldrig lagt mærke til. Jeg har begge dele, og der er fordele med begge. Gas er efter min mening det bedste til hakkebøffer, men bruger den også til pølser og brød. Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
Homer 10 Anmeld indhold Besvaret April 5, 2009 Primært for sundhedens skyld Sundhed?? *host* http://politiken.dk/tjek/dagligliv/sundhed/article347353.ece Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
dan 0 Anmeld indhold Besvaret April 5, 2009 Og når du så har købt din WEBER grill, så kan du prøve at tjekke weberklubben.dk Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
KGB 10 Anmeld indhold Besvaret April 12, 2009 Lidt ekstra spm... Har hørt at smagen skulle blive ok efter grillen er brugt nogle gange og stenene er blevet snasket til med fedt osv - right? Nogen der har erfaring med træflis som der nævnes? I den Weber bog man kan købe anbefaler de jo at man selvfølgelig skal bruge en formue på dem, men vil gerne høre lidt praktisk erfaring :) Priserne? Nogen der lige med frisk viden kan fortælle hvad sådan en kompakt gasgrill koster i SE? Kan ikke se den version koster i seneste skov af reklamer... (Skal være transportabel/kompakt) Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
bananas 14 Anmeld indhold Besvaret April 12, 2009 Jeg købte en billig Landmann gas-grill i Bauhaus for 2 sæsoner siden. Bare en til en ca. 600 kr eller lign. Den er til at have på tagterassen. Jeg har ikke noget sted at stille den indenfor, så den er nødt til at overvintre ude gennem vinterstormene. Det er derfor at den er købt billigt - ud fra princippet om at den bare kan erstattes næste år, hvis den er gået i stykker. Den fungerer stadigvæk efter 2 vintre, omend selvtændingsknappen fungerer lidt aparte nu. Der kan dog ikke komme så meget blus på, men det har ikke noget med opbevaringens skyld. Jeg synes at bøfferne smager fint, når de er lavet på en gasgrill - bliver ikke nær så nemt forkullede. Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
EBL 11 Anmeld indhold Besvaret April 12, 2009 Sundhed?? *host* http://politiken.dk/tjek/dagligliv/sundhed/article347353.ece Hmmm... det er sgu da efterhånden fuldstændigt umuligt at finde ud af hvad der er sundt den ene dag og usundt den næste.... Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
Krivib 10 Anmeld indhold Besvaret April 12, 2009 Til hverdag griller jeg på en electrolux gasgrill i weekenden og når der er lidt mere tid fyrer jeg op i kulgrillen...det er ik så meget pga smagen, men mere fordi jeg inderts inde elsker ild:laugh: Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites