larscph 18 Anmeld indhold Besvaret December 30, 2012 Det kræver kun en bageplade og et ark bagepapir... :) Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
Kvalm 13 Anmeld indhold Besvaret December 30, 2012 Det kræver kun en bageplade og et ark bagepapir... :) Naturligvis :) Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
BS 4 Anmeld indhold Besvaret December 31, 2012 Det kræver kun en bageplade og et ark bagepapir... :) Og rigtig marcipan. Ikke den mandelmasse som svenskerne sælger. Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
Admin 12 Anmeld indhold Besvaret December 31, 2012 Og rigtig marcipan. Ikke den mandelmasse som svenskerne sælger. Så må man vist have en definition af "rigtig" marcipan. Det vi kalder ren rå marcipan ER mandelmasse. I modsætning til det som svenskerne kalder marcipan, der smager mere som det tyske. Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
BS 4 Anmeld indhold Besvaret December 31, 2012 Så må man vist have en definition af "rigtig" marcipan. Det vi kalder ren rå marcipan ER mandelmasse. I modsætning til det som svenskerne kalder marcipan' date=' der smager mere som det tyske.[/quote'] Kranse XX fra Odense eller ren rå marcipan. Mængden af mandler i den ifht det svenskerne sælger er væsentligt mindre og derfor mere bagevenlig. Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
Admin 12 Anmeld indhold Besvaret January 1, 2013 Kranse XX fra Odense eller ren rå marcipan. Mængden af mandler i den ifht det svenskerne sælger er væsentligt mindre og derfor mere bagevenlig. Ifølge Odense Marcipans hjemmeside er der præcis den samme mængde mandler i deres "Ren rå marcipan" og deres "Mandelmasse Lyx". Man kunne mistænke at det er præcis samme indhold. Det er således indholdet af mandler og ikke betegnelsen "mandelmasse", der er afgørende. Iøvrigt er Odense Marcipans mandel-andel HØJERE end de svenske: http://www.svd.se/mat-och-vin/matkultur/bageriernas-mandelmassa_4247207.svd Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites