Jump to content
hpn

kransekage? Malmö

Recommended Posts

Og rigtig marcipan. Ikke den mandelmasse som svenskerne sælger.
Så må man vist have en definition af "rigtig" marcipan. Det vi kalder ren rå marcipan ER mandelmasse. I modsætning til det som svenskerne kalder marcipan, der smager mere som det tyske.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Så må man vist have en definition af "rigtig" marcipan. Det vi kalder ren rå marcipan ER mandelmasse. I modsætning til det som svenskerne kalder marcipan' date=' der smager mere som det tyske.[/quote'] Kranse XX fra Odense eller ren rå marcipan. Mængden af mandler i den ifht det svenskerne sælger er væsentligt mindre og derfor mere bagevenlig.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Kranse XX fra Odense eller ren rå marcipan. Mængden af mandler i den ifht det svenskerne sælger er væsentligt mindre og derfor mere bagevenlig.
Ifølge Odense Marcipans hjemmeside er der præcis den samme mængde mandler i deres "Ren rå marcipan" og deres "Mandelmasse Lyx". Man kunne mistænke at det er præcis samme indhold. Det er således indholdet af mandler og ikke betegnelsen "mandelmasse", der er afgørende. Iøvrigt er Odense Marcipans mandel-andel HØJERE end de svenske: http://www.svd.se/mat-och-vin/matkultur/bageriernas-mandelmassa_4247207.svd

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Tilføj...