Jump to content
Simon Irgens

Kylling

Recommended Posts

Jeg var i MAXI på vestre hamn i lørdags og købe lidt ind. Det er i øvrigt en dejligt og inspirerende dagligvarebutik, men jeg ville lige høre om svenskerne tager gas på mig når de vil have 100sek for en håndfuld kyllingebryst på et lille kilo??? Bilka/føtex ol. i dk kan du få 3 kilo for 150dkr ganske ofte.... holder meget af kylling så røg lige på røven en tur da jeg så det... Er det alm priser for kylling i sverige eller hvorn? Er der noget der ved det og hvorfor i så fald?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Guest jxhab
Jeg var i MAXI på vestre hamn i lørdags og købe lidt ind. Det er i øvrigt en dejligt og inspirerende dagligvarebutik' date=' men jeg ville lige høre om svenskerne tager gas på mig når de vil have 100sek for en håndfuld kyllingebryst på et lille kilo??? Bilka/føtex ol. i dk kan du få 3 kilo for 150dkr ganske ofte.... holder meget af kylling så røg lige på røven en tur da jeg så det... Er det alm priser for kylling i sverige eller hvorn? Er der noget der ved det og hvorfor i så fald?[/quote'] Det er min opfattelse at kylling er noget man skal købe når man er i DK, for det er super dyrt ..

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Det er min opfattelse at kylling er noget man skal købe når man er i DK' date=' for det er super dyrt ..[/quote'] Det er dog ofte på tilbud i bl.a. Willys og det gør det lige lidt billigere end de typiske priser i DK. Men nu har Ica Maxi jo absolut også nogle voldsomme priser på det hele synes jeg. Mvh Dennis

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Jeg var i MAXI på vestre hamn i lørdags og købe lidt ind. Det er i øvrigt en dejligt og inspirerende dagligvarebutik' date=' men jeg ville lige høre om svenskerne tager gas på mig når de vil have 100sek for en håndfuld kyllingebryst på et lille kilo??? Bilka/føtex ol. i dk kan du få 3 kilo for 150dkr ganske ofte.... holder meget af kylling så røg lige på røven en tur da jeg så det... Er det alm priser for kylling i sverige eller hvorn? Er der noget der ved det og hvorfor i så fald?[/quote'] 49 sek for 900g i Coop Forum ude i Jägersro.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Ja det er jo ikke så tosset endda. Er det bryst eller en hel fugl? Måske er det fordi coop er danske hvis jeg ikke tager meget fejl:rolleyes:
De kalder det "filleter", men jeg ville kalde det et bryststykke. De har haft det til den pris i over et år nu, så det er ikke noget slagtilbud de kører med. Kødet plejer at være af fin kvalitet, så det kan anbefales.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Guest jxhab
Nu er langt det meste kylling jeg har set herovre dansk produceret så det ved nu ikke om det er en gyldig grund Mvh Dennis
Jeg tror måske det har noget at gøre med at man i Sverige som sådan ikke har kyllingefarme, som man kender fra Danmark. Dette er måske også derfor prisen er så svingende i forhold til Danske priser. Jeg er dog ikke 100% sikker på det, men det giver da ok mening ...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Jeg syntes også prisen var rimelig høj, lige indtil en svensker sagde til mig (oversat) : "dansk kylling er jo pumpet med vand, så kiloprisen er vel den samme ?" Det har jo hun jo nok ret i :o
Den med at slagterierne bevist stikker nåle i kødet og pumper vand ind er desværre ganske rigtigt. Det kan opleves når det steget eller efter stegning af der er utroligt meget væde. Gerne ved nedkøling efter stegning forlader vandet kødet. Det kød som det hele handlede om i søndags i MAXI skal til deres forsvar så også siges at det var svensk.....hvis det da er det kvalitetsmærke...!!??? (Kød er generelt ofte bedre kvalitet i se vs dk efter min opfattelse) - (please correct me if i am wrong)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Guest jxhab
Den med at slagterierne bevist stikker nåle i kødet og pumper vand ind er desværre ganske rigtigt. Det kan opleves når det steget eller efter stegning af der er utroligt meget væde. Gerne ved nedkøling efter stegning forlader vandet kødet. Det kød som det hele handlede om i søndags i MAXI skal til deres forsvar så også siges at det var svensk.....hvis det da er det kvalitetsmærke...!!??? (Kød er generelt ofte bedre kvalitet i se vs dk efter min opfattelse) - (please correct me if i am wrong)
Mjah både og.. Jeg tror snart jeg giver op og handler hos en slagter i stedet og så betale lidt mere for kødet ..

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
Fordelen ved svensk kyllingkød er, at det er salmonellafrit, smager af mere og ikke er pumpet med vand. Køb f.eks. mærket KRONFÅGEL, som fremstilles på Öland og smager dejligt.
Dog findes der en del frost fileter som er pumpet med vand og salt.. Mener der står at det er 80% kylling + salt og lage ( vand ) :D Det går dog til en gang uncle bens :rolleyes: Men de koster jo også kun 100 sek for 2 kilo... Men jo, en dejlig fersk kylling er mums herovre :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg har arbejdet på Danpo som ligger i Danmark og derfra ved jeg at Kronfågel kommer derfra og så bliver sendt til Sverige. Der kan naturligvis være flere steder som fremstiller det, men hovedparten kommer fra Danpo i Jylland. De slog sig sammen i 2005 tror jeg.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Tilføj...