Guest ThomasO Anmeld indhold Skrevet May 28, 2006 Vi sad og diskuterede en madopskrift, og faldt over ordet: fyrkornskross Ja det er så central en ingrediens at vi vist ikke slipper uden om det. Øhhh.. nogen der kan give en hånd her? Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
Kim H 10 Anmeld indhold Besvaret May 28, 2006 Iflg. min ordbog betyder "kross" knuser - altså en tingest, der knuser ting. På den anden side taler man også om "bergskross" - knust bjerg. Så kunne "fyrkornskross" vel være resultatet af en proces, hvor fire forskellige slags korn knuses (altså ikke som i en mølle, men grovere). Giver det mening? Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
Persille 10 Anmeld indhold Besvaret May 29, 2006 Jeg tror den hedder firkorns- eller flerkornsblanding på dansk - altså en blanding af knuste kerner til fx bagning som afgjort skal findes på hylden med mel og andre bageartikler. Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
Gio 23 Anmeld indhold Besvaret May 29, 2006 Ja..simpelt nok: det er nemlig firekorns-blandingen :) Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites