Jump to content
Guest ThomasO

Et madord vi ikke kender

Recommended Posts

Guest ThomasO

Vi sad og diskuterede en madopskrift, og faldt over ordet: fyrkornskross Ja det er så central en ingrediens at vi vist ikke slipper uden om det. Øhhh.. nogen der kan give en hånd her? :confused:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Iflg. min ordbog betyder "kross" knuser - altså en tingest, der knuser ting. På den anden side taler man også om "bergskross" - knust bjerg. Så kunne "fyrkornskross" vel være resultatet af en proces, hvor fire forskellige slags korn knuses (altså ikke som i en mølle, men grovere). Giver det mening?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Tilføj...