Guest carspar Anmeld indhold Skrevet January 21, 2005 Hej Webmaster, kunne det ikke være sjovt at få et emne under oversigten med Svensk/Skånsk mad, hvor vi kan udveksle råd opskrifter og tratitioner om dette? Vi er nogle der har lige tjattet lidt om Semlor? Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
göte_børge 0 Anmeld indhold Besvaret January 21, 2005 ...og fransyskor Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
biz 2 Anmeld indhold Besvaret January 22, 2005 Quote:...og fransyskor Mange af dem, tak Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
göte_børge 0 Anmeld indhold Besvaret May 3, 2005 Är det någon som vet om man kan köpa "gräddfil" i Danmark, och vad heter det i så fall? (Gräddfil är det man får till matjesfilén på midsommarafton och i matlagning) Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
Lars C 10 Anmeld indhold Besvaret May 3, 2005 Typsik vil en dansk cremefraiche 18% være det der minder mest om gräddfil. Den har en anden og tyndere konsistens end det der kaldes cremefraiche i sverige. Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites
Guest Trine Anmeld indhold Besvaret May 3, 2005 "gräddfill"? Flødeymer? Nej det findes vist kun i Sverige Citér Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites